Diensten

De diensten van ODKO reclame zijn heel divers. Van raam- tot autobelettering en van wallcovers tot complete indoor signing. Is er weleens iets te gek? Nee. Heel veel is mogelijk.

Autobelettering

AUTOBELETTERING

Of u nu een personenauto, bestelbusje of vrachtwagen heeft, bij ons kunt u voor alle voertuigen terecht.

Wij verzorgen voor u het ontwerp, ingetekend op een lijntekening van uw auto, waardoor u al een helder beeld van het eindresultaat krijgt.

Uiteraard is het ook mogelijk aangeleverde bestanden van uw reclamebureau verder uit te werken voor productie en montage.

Wallcovers

WALLCOVERING

Die ene foto op een canvas? Waarom niet op de hele muur. Is het probleem van die lelijke muur ook meteen opgelost. Dat is mogelijk met wallcovering. Zo maakt u van iedere ruimte uw eigen ruimte.

Geef ons een idee voor een foto. Wij gaan voor u op zoek naar de juiste foto of lever er zelf een aan. Deze moet dan uiteraard wel aan bepaalde specifieke voorwaarden voldoen.

Raambelettering

RAAMBELETTERING

Een functionele en krachtige vorm van belettering is raambelettering. Naast de functionaliteit zorgt het ook voor een mooie uitstraling.

Desgewenst kunt u de inkijk middels raambelettering verminderen. Zandstraalfolie wordt vaak toegepast in kantoorpanden, maar is ook zeer geschikt voor particulier gebruik. Een groot voordeel van zandstraalfolie is dat er geen inkijk meer is, maar de lichtinval grotendeels wordt behouden.

Vlaggen & spandoeken

OVERIG

Ook voor spandoeken en reclameborden bent u bij ODKO reclame aan het juiste adres.

Reclameborden zijn verkrijgbaar in diverse materialen, maten en diktes. Ze kunnen worden voorzien van folies of full-colour prints.

Ook voor overige grafische zaken staan wij open.
Zo heeft u één aanspreekpunt. Wel zo handig.